Your browser does not support SVG

Ervaren, creatief en onafhankelijk bureau op het gebied zakelijke en feestelijke events, zoals:

Evenementen

Wij zijn een onafhankelijk en creatief organisatiebureau op het gebied zakelijke en feestelijke evenementen. Ieder evenement, jubileum, congres, feest of incentive is betekenisvol en een ultieme wijze van communicatie. Organiseren, bedenken, ontwikkelen en produceren van evenementen doen we voor bedrijven, particulieren, verenigingen en overheden.

Wat we doen…

Bij ieder evenement stellen wij voor elke discipline een team van specialisten/professionals  voor u samen en dragen zorg voor de regie. Wij laten u, uw evenement beleven. Zorgeloos beleven.

Wat we willen…

Unieke events/activiteiten met betekenis organiseren, waarbij de gasten een beleving rijker zijn en waar wij onze passie/creativiteit kwijt kunnen in de uitvoering en organisatie. Met maar één doel, dat onze opdrachtgever en diens gasten het event beleven.

Onze Visie:

Wij zijn er van overtuigd dat wij met onze creativiteit, passie en professionaliteit  onderscheidend zijn in onze branche en onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen/ontzorgen  bij hun event/evenement.

Onze Missie:

Onze missie is er voor te zorgen dat het door ons geregisseerde “event” /(evenement) iedere keer een unieke beleving wordt, zowel voor onze opdrachtgevers als voor ons zelf!

Kwestie van hard werken…

Ruwweg kun je events verdelen in zakelijke of feestelijke bijeenkomsten. Waar eerdergenoemd feestelijk evenement veelal een aanleiding heeft, heeft het zakelijk evenement veelal een doel. Sinds 1994 hebben we ruime ervaring opgedaan met de organisatie van vele uiteenlopende evenementen. Wij adviseren u en hebben voor alle disciplines contact met de juiste expert om een team van vakbekwame professionals samen te stellen. Wij adviseren u over locatie, decoratie, catering, audio, video, leveranciers , producties, presentaties en regie.

Organiseren van evenementen is tijdrovend, creativiteit is cruciaal, maar het is vooral een kwestie van hard werken. Even zo goed spelen vakkennis, de juiste leveranciers, de juiste contacten en vaardigheden een even belangrijke rol.

Algemeen

Lid van branchevereniging CLC VECTA en deelnemer aan het VECTA garantiefonds.